A Portré Fotó Facebook oldala. Küldjön üzenetet.
Főoldal Képgaléria Lyoness Kapcsolat

Esküvői fotózás Debrecenben:


Rácz Éva vagyok.
30 éve
az Önök szolgálatában.Legyen az esküvő napja egy nyugodt, érzelmekkel teli csodálatos emlék!
Esküvőjük napját Önök is izgatottan várják. Végre átélhetik az összetartozás mámorító érzését. Másnaptól már férj és feleségként mennek tovább közös életük csodálatos, kalandos utazásán.

Hogy ez a nap igazán tökéletes legyen sok mindenről kell gondoskodniuk. Az esküvői ruha, az esküvői meghívó, az esküvői fotós, az esküvői videós, a vacsora helyszínének kiválasztása mind-mind odafigyelést és okos választást igényel. Ráadásul nem kevés időt.
Én az esküvői fotó és videó esetében tudom levenni vállukról a gondokat. Felajánlom 30 éves pályafutáson összes tapasztalatát. Legyenek vendégeim egy spontán beszélgetésre, amikor elmondhatják elképzelésüket és együtt lerakhatjuk e szép nap forgatókönyvének alapjait.
Nem dobálózok több száz darab képpel (bár annyi készül), mert hiszem, hogy a minőség számít és nem a mennyiség.

A fotókat retusálom. Rugalmasan alkalmazkodom az Önök igényeihez. Fotózás műteremben, szabadtéren, szertartásokon, lakodalmas háznál. Nem adhatok mást, csak korrekt árakat, rugalmasságot, pontosságot, precizitást és minőséget. Nézzék meg esküvői fotóimat weboldalamon (lentebb) és műtermemben, az albumokban. Ismerjük meg egymást és amennyiben tetszik Önöknek az általam képviselt stílus, vágjunk bele! Keressenek bátran.
Az aktuális árakhoz kattintson ide >>> ÁRLISTA
Keressenek fel személyesen a Portré Fotó műteremben: Debrecen, Piac u. 38., belső udvar.

Nézze meg a videót is

ESKÜVŐI FOTÓK:

(Nagyításhoz kattintson a képre.)


Hasnosnak találta az oldal tartalmát? Ossza meg ismerőseivel is.
Kattintson az alábbi gombok valamelyikére és segítsen nekik!Amennyiben szeretnék tudni van-e szabad helyem az Önök esküvőjének tervezett időpontjában vagy valamilyen kérdésük van; kérem töltsék ki kérdőívemet:
Kattintson ide >>> KÉRDŐÍV

Mosolyt varázsolok az Önök arcára is!
Várom Önöket is.
Jó egészséget és bőséget kívánok.

Rácz Éva
Főoldal Képgaléria Akciók Lyoness Kapcsolat